top of page
architectural-glass-1520311403-3696674_edited.jpg

FAQ:

Jeg vil gjerne bruke dere som min regnskapsfører, hva gjør jeg?

Ring eller send oss en mail så tar vi det derfra. Vi drar gjerne ut til dere for en prat om dette er ønskelig. Eller et teams møte.

Hvordan priser er det på tjenestene deres?

Vi jobber på både timespris og fastpris. Timespris starter fra 895 og oppover. Mens fastpris blir avtalt mellom oss og kunden. Sjekk prislisten her.

Kan dere kun bidra med økonomisk rådgiving?

Klart vi kan, vi hjelper deg med både små og store spørsmål. Vi har tar gjerne imot spørsmål inne regnskap, innrapporteringer, mva, skatt og arbeidsgiveravgift spørsmål, skattemelding, årsregnskap m.m, Send oss en mai eller ring oss. Vi setter gledelig av tid for en prat.

Hvilke områder dekker dere?

Vi har kontorer i Oslo men siden vi i dag både har teams og gjør alt digitalt tar vi på oss oppdrag hvor som helst i landet.

Jeg trenger bare hjelp til årsregnskap, kan dere hjelpe meg med det?

Så klart, vi gjør gjerne årsregnskapet for deg, om du driver et lite Holding selskap eller er usikker på om du har gjort alt riktig tar vi gjerne en titt på regnskapet ditt og bistår deg med dette. Ingen kunde for liten, ingen kunde for stor.

Kan jeg stole på at jobben blir gjort riktig?

Vi har mange års erfaring her hos Leija og vi legger vår stolthet i og alltid være oppdatert på frister. Innrapporteringer til myndigheten er vår viktigste jobb i Leija AS, du kan alltid stole på at mva, a-meldinger, skatt, arbeidsgiveravgift, aksjonærregisteroppgave, skattemelding og årsregnskap blir levert oppdatert og innen frist. Så lenge vi får alt vi trenger fra deg så skal alt gå på skinner.

bottom of page